PRODUKTER
Sök på motortyp
Underhållsdelar
Reservdelar motorer
Reservdelar drev
Reservdelar Backslag
Specialverktyg
Tillbehör till motorer
Begagnat
Propellrar
Övriga båttillbehör
Kemprodukter
Handböcker
Hyundai SeasAll Diesel
Solé dieselmotorer
Volvo Penta Dieselmotorer
Volvo Penta Bensinmotorer
Marina elverk
SERVICE & TJÄNSTER
Vinterförvaring
Reparationer
Konservering & Service
Snickeriarbeten

Om Marinexpress

Marinexpress  är rätt partner för dig som söker prisvärda original och ersättningsdelar till din marinmotor, men även båttillbehör till rätt pris och kvalitet. Tyvärr är det så att många återförsäljare av Volvo Penta inte vill, inte har tid eller lust att svara på frågor från intresserade båtägare. De tror många gånger att de inte kommer att sälja något och att det bara tar tid från annat. Vår övertygelse är precis tvärtom. Att hjälpa till på alla sätt borgar för en långsiktig och förtroendefull relation mellan oss och dig som kund.

Vår verksamhet finner du numera i Drevias gamla lokaler på Grötö i Lysekil. Tillsammans med vår ägare Lysmarine kan vi förutom reservdelsförsäljnning erbjuda komplett service, med motorreparationer, plastarbete, träarbete, vinterförvaringar etc.. Genom detta läge, bredvid havets E6, har kunderna nära till oss. 

Marinexpress innehar sajten www.marinexpress.se, där reservdelar och tillbehör till motorer erbjuds. Detta är sidan för dig som skruvar själv och vill ha all information om Volvo Penta-motorer.  

 

Öppettider och telefontider

Vi har öppet för besök alla helgfria vardagar mellan 8.00-17.00, fredagar stänger vi dock 16.00. Lunchstängt mellan 12.00-13.00. Lördag och söndag stängt. Läs mer här!

Våra telefontider är vardagar mellan 9-16, lunchstängt 12-13. 

Vår webshop www.marinexpress.se är dock öppen dygnet runt, och det bästa sättet att nå oss utanför kontorstid är via e-post info@marinexpress.se

 

Kontakt  

För alla ärenden, reservdelsförsäljning, beställning av service etc önskar vi att du ringer oss på 0523-12400 eller skicka e-post info@marinexpress.se

Marinexpress AB har organisationsnummer 556916-0699 och registrerades 2012. 

Bankgiro: 138-3645

Adress: Marinexpress, Grötövägen 10, 453 50  Lysekil, Sverige

 

 

 

Vänd dig med förtroende till oss!

Du får gärna vända dig till oss med frågor kring din Volvo Penta-motor när som helst via mail eller telefon. Vårt telefonnummer är 0523-124 00, eller e-post info@marinexpress.se

Vi hörs av!

Teamet på Marinexpress

 

 

 

 

NYHETER

D1-30/130S

Volvo Penta D1-30/130S ny i kartong finns för omgående leverans. Passa på att byta motor i din segelbåt innan sjösättning! Kontakta oss snarast - med reservation för slutförsäljning! 149.000:- inkl moms

Volvo Penta D1-30 »

Topplock MD5

De nytillverkade topplocken till MD5 är åter i lager med nedsatt pris, risk för slutförsäljning - först till kvarn.

Uppdaterad webshop

Efter 8 år med den gamla shopen lanserar vi nu en uppdaterad variant. Vi hoppas att ni kommer att tycka den är funktionell och att ni hittar det ni söker. Lämna feedback till oss via mail och recensera oss gärna i Trustpilot!

Zipwake

Nyhet i sortimentet, nu säljer vi Zipwake interceptorer

Zipwake interceptorer i sortimentet »

Begagnade delar

Nu har vi lagt in en del prisvärda beg delar. Hör av dig om du inte hittar vad du söker - vi kanske har delen ändå.

Prisvärda begagnade delar »

Byt S-drevsbälg

Passa på att byta S-drevsbälg - klicka på bilden!

LCD-display

Har din timräknare i varvräknaren slocknat? Byt LCD-display och "behåll gångtimmar".

Fördjupa dig i vår instruktion.  

Läs mer...

LCD-display »

Spridarhylsa 897170

Nu kan vi återigen erbjuda spridarhylsa passande Volvo Penta MD1B, MD2B, MD3B, AQD2B, MD11C, MD11D, MD17C, MD17D. Den är utgången från Volvo Penta. Satsen innehåller spridarhylsa och packning. Pris 688 kr inkl moms.

Medlem i Sweboat

Vi är medlem i Sweboat vilket borgar för att du kan känna trygghet i kontakten med oss. Läs gärna mer om vår branschorganisation.