PRODUKTER
Sök på motortyp
Underhållsdelar
Reservdelar motorer
Reservdelar drev
Reservdelar Backslag
Specialverktyg
Tillbehör till motorer
Begagnat
Propellrar
Övriga båttillbehör
Kemprodukter
Handböcker
Hyundai SeasAll Diesel
Solé dieselmotorer
Volvo Penta Dieselmotorer
Volvo Penta Bensinmotorer
Marina elverk
SERVICE & TJÄNSTER
Vinterförvaring
Reparationer
Konservering & Service
Snickeriarbeten

Priser och betalningsvillkor

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset.

Du betalar direkt på sidan med betal- eller kreditkort. Vi accepterar de flesta betal- och kreditkort. Observera att beställningens totalbelopp kommer att dras på ditt kort först vid leverans från oss. 

Vi förbehåller oss rätten att inte hantera beställningar gjorda med kreditkort om vi anser att vi har skäl till detta. Om så är fallet kommer inga pengar att dras och beställningen tas bort. Ditt kreditkortsnummer sparas inte hos Marinexpress AB. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

För kunder med beviljad kredit kan även fakturabetalning tillämpas. I detta fall är angivande av personnummer alternativt organisationsnummer obligatoriskt. Kontakta oss via mail för mer information.

Swishnummer 1232263556

 

Ångerrätt och returer

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 30 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. 

Du har inte ångerrätt om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.

När du utnyttjat din ångerrätt så är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returnera varan i den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget. Sedan ska denna kartong skickas i ett transportemballage, som är likvärdigt med det som varan levererades i till dig. Varan ska returneras komplett, d.v.s alla tillbehör så som bruksanvisning, skruvar muttrar etc. ska finnas med. 

Marinexpress AB förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, att debitera självkostnadspris för saknade delar. Marinexpress AB kommer ej att lösa ut returer skickade mot postförskott. 

Återbetalningsskyldighet: Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

 

Garantier och service

Enligt Konsumentköplagen har du som privatkund reklamationsrätt i 3 år på efter det att du har tagit emot varan. Marinexpress AB tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt. Notera att reklamationsrätt inte är lika med garanti. Garanti på produkterna varierar men är om annat ej anges 12 månader på nya produkter. För företagskunder gäller Köplagen. 

Marinexpress AB besiktigar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle varan ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.

OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Synligt fel eller skada på emballage: Anmäls direkt till chauffören vid mottagandet av varan. Notering på fraktsedel skall göras före undertecknande. Därefter inspekteras varan och ev skada anmäles till transportföretaget samt meddelas till MarinExpress.se.

Dolt fel: Anmäls till Marinexpress AB inom 3 dagar från mottagandet av varan eller upptäckt av defekten.

En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut om du så önskar eller betalar tillbaka pengarna samt fraktkostnaden. 

 

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Vi kommer inte att missbruka din e-postadress.

 

Leveranser till Norge, Finland och Danmark

Skicka E-post med uppgift på de varor du vill beställa. Din betalning kommer att göras via banktransferering. Om du lägger ordern i webshopen och betalar med kreditkort kommer vi att sända en extra faktura för verklig fraktkostnad. Fraktkostnaderna nedan avser enbart inrikes frakter i Sverige.

 

Leveranser

Leveranstiden inom Sverige är normalt 1-4 vardagar efter beställning, eller enligt annan överenskommelse. Emellanåt kan det under högsäsong vara längre leveranstid. Hör gärna av dig till oss via mail för att säkerställa aktuellt lagersaldo.

 

Läs mer om E-handelslagen på konsumentverkets websida.

 

Fraktkostnader

 

DHL avhämtning på servicepoint Inrikes

Inrikes

Vikt kg (upp till) Pris inkl moms
5 kg 129:-
>5 kg Verklig fraktkostnad debiteras
   

Post Nord Logistics BREV

Inrikes

Vikt (upp till) Pris inkl moms
500 g 35:-
2000 g 69:-
   

AVHÄMTAS hos marinexpress.se

Lysekil

Vikt (från) Pris inkl moms
0 - 0:-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NYHETER

D1-30/130S

Volvo Penta D1-30/130S ny i kartong finns för omgående leverans. Passa på att byta motor i din segelbåt innan sjösättning! Kontakta oss snarast - med reservation för slutförsäljning! 149.000:- inkl moms

Volvo Penta D1-30 »

Topplock MD5

De nytillverkade topplocken till MD5 är åter i lager med nedsatt pris, risk för slutförsäljning - först till kvarn.

Uppdaterad webshop

Efter 8 år med den gamla shopen lanserar vi nu en uppdaterad variant. Vi hoppas att ni kommer att tycka den är funktionell och att ni hittar det ni söker. Lämna feedback till oss via mail och recensera oss gärna i Trustpilot!

Zipwake

Nyhet i sortimentet, nu säljer vi Zipwake interceptorer

Zipwake interceptorer i sortimentet »

Begagnade delar

Nu har vi lagt in en del prisvärda beg delar. Hör av dig om du inte hittar vad du söker - vi kanske har delen ändå.

Prisvärda begagnade delar »

Byt S-drevsbälg

Passa på att byta S-drevsbälg - klicka på bilden!

LCD-display

Har din timräknare i varvräknaren slocknat? Byt LCD-display och "behåll gångtimmar".

Fördjupa dig i vår instruktion.  

Läs mer...

LCD-display »

Spridarhylsa 897170

Nu kan vi återigen erbjuda spridarhylsa passande Volvo Penta MD1B, MD2B, MD3B, AQD2B, MD11C, MD11D, MD17C, MD17D. Den är utgången från Volvo Penta. Satsen innehåller spridarhylsa och packning. Pris 688 kr inkl moms.

Medlem i Sweboat

Vi är medlem i Sweboat vilket borgar för att du kan känna trygghet i kontakten med oss. Läs gärna mer om vår branschorganisation.